Tko su / Who are the Food Walkers?

Tko su Food Walkers (HR)                                                          Who are Food Walkers (EN)

Food Walkers su hedonisti koji s Pinklecom na ramenu vole lutati u potrazi za dobrom hranom i isto takvim vinima. Volimo se družiti s ljudima dobre volje, koji znaju uživati u životu, putovati i probati svašta nešto. Volimo se družiti i s onima koji nam pomažu da svaki dan iskoristimo na najjače, a to su kuhari, vinari, turistički djelatnici… Još kad naiđemo na sommeliere koji ih znaju savršeno sljubiti – našoj sreći nema kraja.

A onda tu sreću želimo podijeliti s vama i pozvati vas da i sami probate ono što smo probali mi i da nam se pridružite i podijelite svoja iskustva s nama!

 


Food Walkers are hedonists who with Pinklec on their shoulder wander in search of good food and wines. We like to socialize with people of good will, who can enjoy life, travel and try something. We like to socialize with those who help us make the most of every day: who are chefs, winemakers, bartenders, tourists… When we come to the sommeliers who can perfectly match food and wine – our happiness has no end. And then we wish to share this happiness with you and invite you to try out what we have tried and join us and share our experiences with us!