Arman među Oscarima: Vino & Kino u Bornsteinu

U vinskom hramu Bornstein Wine Bar & Shop na zagrebačkom Kaptolu odličnog vina, zanimljivih jela i naravno dobre zabave ne nedostaje već gotovo dvadesetak godina. Kad u goste dolazi Marijan Arman i donosi 6 etiketa iz svog podruma, a organizatorica Vina & Kina Jelena Bulum uz pomoć Alena Grozaja predstavlja 5 filmova nagrađenih s ukupno 9 (važnijih) Oscara – nemate puno vremena za rezervaciju svog mjesta!

Prašina oko Oscara se slegla i pravo je vrijeme za završni osvrt na nagrađene filmove u društvu prijatelja sedme umjetnosti, elegantnih vina Marijana Armana i slasnih zalogaja u produkciji vinoteke Bornstein. Vinski dio večeri otvorit će pjenušac Stanzia Brut, a nastavit će Malvazija, Malvazija Gran Cru iz 2016., Sauvignon Blanc, Teran Reserva iz 2015., a u proljetnu noć ispratit će nas Muškat. Između gutljaja i ponekog zalogaja moći ćete više saznati o “najljepšoj umjetnosti na svijetu” – kako svoj posao opisuje Arman – te naravno o njegovim vinima s osunčanih padina zapadne Istre.

Filmski domaćini Jelena i Alen preuzet će ulogu Jimmya Kimmela koji je vodio ovogodišnju, 90. dodjelu američke Akademije filmskih umjetnosti i znanosti i provesti nas kroz filmski set od pet filmova koji su ove godine dobili prestižne kipiće – pobrojat ćemo samo one “važnije”: Oblik vode (najbolji film, režija, scenografija, originalna glazba), Tri plakata izvan grada (glavna ženska i sporedna muška uloga), Skrivena ljubav / Call Me By Your Name (adaptirani scenario), Ja, Tonya (sporedna ženska uloga) i Fantomska nit (kostimografija).

Bornstein svoja vrata na Kaptolu 19 eno i flmofilima otvara u četvrtak, 5.4. u 19 sati – vidimo se!

više na Wine Time Experience

29495774_1361438940668284_7538490548910328108_n
Bornstein Wine Bar & Shop (photo by Facebook @vinoteka.bornstein)

 

About Spori Zecov

1st Level Sommelier @HSK Travel 2 Run, Drink and Eat 4 Fun

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.