Ako voliš ljuto, pustiš suzu za Zagorske brege

Naljutili smo se u Grill & Burger House Zabok-u u Zaboku 🌶🌶🌶🌶🌶

Već na samom ulazu u Grill & Burger House u Zaboku jasno vam je da se nešto čudno događa jer nekoliko gostiju muškog roda sjedi s tupim pogledom i suzama u očima dok je ispred njih čaša s pivom.
Kad čuju da ste došli na Izazov Naljuti se u veljači, s nekoliko strana začujete “sretno” i

Burger Izazov
Najljući burger u Zagorju (photo by SZ)

iz razgovora ubrzo shvatite da je prolaznost oko 50%, a da suze teku iz dva razloga: jednima zbog tuge jer nisu uspjeli, a drugima od sreće jer im se vratio osjet u usnama, jeziku i usnoj šupljini, a grlo više nije poput vulkanskog brda niz kojeg se slijeva lava.
Sad znamo da Suzu za Zagorske brege ne moramo pustiti samo dok napuštamo rodni kraj…

Najljući burger u Zagorju (a rekli bi i u široj okolici) više je nego zavidne veličine, a ako ga i ne uspijete smazati u predviđenih 15 minuta, nećete bankrotirati jer su cijene više nego prihvatljive.
Osim Brutalero Smoked ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 10ml umaka kojeg radi ekipa iz Volim ljuto, burger se dodatno “oprašuje” Brutalero Gunpowder Naga prahom tako da je već nakon samo par zalogaja izvjesno plakanje ili znojenje.

Prije nego zagrizete u ljuti izazov morate potpisati Izjavu o odricanju odgovornosti – nije baš toliko opasno, ali vam dodatno poraste razina adrenalina!

Kuhinja je otvorenog tipa pa se – dok čekate na svoju pokoru – možete uvjeriti u svježinu namirnica kojom se pune burgeri…, jedino ako ste se odlučili na izazov, nećete baš puno toga osjetiti u ustima 😂, no to je razlog da dođete ponovo.
Izbor craft piva usklađen je s mesnom ponudom u kojoj osim burgera ima i mesa s roštilja, a nas je posebno zaintrigirao ćevap punjen sirom kojeg su nazvali Djevojački san u lepinji. Još jedan dobar razlog za ponovni posjet veselim Zagorcima.
Osim zavidne kolekcije Volim ljuto umaka i ljutih papričica, u ponudi su i Heinz umaci, a sami rade BBQ umak te između ostalih, i umak od vlasca i vrhnja.
Svi se sastojci svakodnevno svježi nabavljaju na tržnici u Zaboku u sklopu koje je i Grill & Burger House, a pecivo koje nabavljaju iz pekarnice u Oroslavju je najslabija karika borbenog kompleta.
Hvala voditelju Marku Cukoru na podršci dok smo plakali 😂😂😂 i odličnim palačinkama koje smo pojeli nakon što su nam se okusni pupljci vratili iz progonstva.
Vraćamo se sigurno!
#grillburgerhouse #volimljuto #zabok #najljuci #peče #izazov

 

About Spori Zecov

1st Level Sommelier @HSK Travel 2 Run, Drink and Eat 4 Fun

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.